top of page

På "besøk" i hjemlandet

Etter en uforglemmelig ekspedisjon gjennom Nordvestpassasjen med seilskipet "Infinity" (som dere kanskje kjenner fra NRKʾs "Flaskepost fra Stillehavet") blir vi hjemme en stund – ja, til det kribler i reisefoten igjen! Tiden i Europa vil gå med til å dele våre opplevelser med store som små. I kapittelet "Om oss" kan dere lese mer om hvordan det hadde seg at vi fikk smaken på seiling, dro på jordomseiling med egen båt, overlevde to verdenshav og ble fastboende volunteers på en avsidesliggende Stillehavsøy et snaut år.


Planen framover:

I et spennende foredrag forteller vi om hvordan det er å være 22 stykker på en seilbåt som er innestengt av isen i flere uker. Hvordan en knølhval ser ut fra bare ti meters avstand. Ikke minst hvordan gåsehuden reiser seg når isbjørnen kommer svømmende rett mot båten. For ikke å glemme baksiden av medaljen. Foruten nydelig, arktisk natur ble vi dessverre vitne til mindre hyggelige omstendigheter, slik som plastsøppel og oljeplattformer midt i villmarka. I løpet av jordomseilingen vår har vi knapt vært innom steder som ikke bar spor etter mennesker. Dessverre tar disse sporene som oftest form i plast. Vi er likevel optimistiske over å kunne konstatere at det vakre og unike fortsatt er i flertall, og det er dette vi må ta vare på.

Under "Reiseforedrag" kan dere lese mer om de ulike foredragstilbudene.


Seilerhilsen Paul Lübbe og Linn Charlotte Klund

0 views0 comments

Recent Posts

See All

I indonesiske farvann

I sommer satte vi kursen tilbake til "Amanda", som hadde stått parkert i marina i Papua Ny-Guinea et års tid. Gjensynsgleden var stor, to-do-lista var derimot hakket lenger enn hva vi hadde forventet

bottom of page